Artikel

Dela med dig av ditt hem på Expressens Leva & Bo

Expressens hem och inredningsmagasin Leva & Bo har lanserat en ny social funktion som låter användare dela med sig av sina hem. På sidan "Läsarhem" kan man snabbt ladda upp bilder på till exempel sina favoritdekorationer, ett rum man där särskilt stolt över inredningen eller kanske de senaste inköpen presenterade i all sin prakt.

För att ladda upp bilder måste man antingen vara inloggad med sitt expressen-konto, eller logga in genom sin facebookprofil. Sen publiceras bilden, efter att den blivit godkänd, på sidan tillsammans med den rubrik du valt att ladda upp med.

Detta är ett roligt initiativ av Leva & Bo. Det kan vara kul att bläddra igenom hur magasinets läsare har det i sina hem och inspireras i vardagen. I förlängningen kan man också kanske se om läsarna använder sig av några tips ur tidningen, eller kanske se om gemene mans inredning förändras mot trenderna från förra året.

Däremot är tjänsten hittills väldigt sparsam, och lämnar inte utrymme för vare sig kommentarer eller några djupare beskrivningar av vad det är man har fotat. Men blir funktionen populär kanske den också utvecklas till att vara mer omfattande.

Är du intresserad av att dela med dig av något ur ditt hem, gå in på expressen.se, klicka dig vidare till Leva & bo och sedan Läsarhem för att ladda upp dina foton.