Artikel

Hem & Villa - inredningsmässa i Göteborg

Människor letar varje dag efter saker som kan inspirera dem till att göra någonting nytt, något annorlunda med sin vardag. Många vill inte enbart förändra sig själva och sin livsföring, utan också sin omgivning på olika sätt som hjälper till att få människor att växa. Den 30 oktober slår Svenska Mässan upp portarna och bjuder in Göteborgs befolkning till Hem & Villas mässa!

Hem & Villa är en mycket populär mässa som kommer till Sveriges tre största städer någon gång varje år. Det är en mässa till brädden fylld av kreativitet och inspiration, så vilken människa som helst så går i drömmar om att förändra gör klokt i att ta tillfället och besöka denna mässa. Svenska Mässan i Göteborg är ett klassiskt ställe för de allra flesta typer av mässor. Valet av plats blev därför alldeles självklart för Hem & Villa.

Nordens största mässa för hemmafixare

Det spelar alltså inte så stor roll vad det är du strävar efter med ditt hem, på Hem & Villas mässa i Göteborg kommer du att hitta inspiration till både det lilla arbetet så väl som det stora. Man behöver absolut inte planera en fullskalig renovering av sitt hus, det kan räcka med att bara vilja hitta nya gardiner till vardagsrummet. När du besöker nordens största mässa så kommer du med all säkerhet att lämna den med nya intryck och idéer om hur du kan forma om ditt hem.

Hem & Villamässan är en årlig återkommande mässa som är till för konsumenterna. Här kommer produkter och tjänster att blandas i ett härligt potpurri. Det är både de stora och de små renoveringarna som kommer att stå i fokus. Mässan på Svenska Mässan i Göteborg nu i oktober kommer dessutom att täcka de flesta rum som finns i hushållet. Målet är att försöka erbjuda något för alla som besöker mässan och här går det att få information, tips och rådgivning om allt från att bygga helt nytt eller om man bara vill boka in ett möte med någon kunnig hantverkare inom ett speciellt område.

Mässan kommer att hålla på mellan 30 oktober och 2 november. På torsdagen öppnar mässan vid 11.00, övriga dagar är det klockan 10.00 som gäller. Priset för en vuxen enkelbiljett är 140 kronor.

Relaterat: http://www.gjonassonsel.se/ & http://goteborg.hemochvilla.se/